Heb jij een mooi project waar wij ons in vast kunnen bijten?

Stuur ons een bericht

Benodigdheden

1 Emmer
1 Mob, bij voorkeur Swep Mop
Clean

Onderhoudsadvies laminaatvloeren

Na het plaatsen van de vloer, 48 uur niet met vocht op de vloer daarna is hij volledig belastbaar. Voor wekelijks onderhoud gebruik je de bijgeleverde Silopark. Dit is een neutrale reiniger die de afwerklaag niet aantast.

Ga als volgt te werk:

Vul de emmer met 5 liter warm water en 100 ml Silopark. Breng steeds met een uitgewrongen mop het dweilwater aan. Spoel de mop iedere keer goed uit. Dweil op deze manier de gehele vloer.

Luchtvochtigheid:

De relatieve luchtvochtigheid in huis moet tussen de 50 en 70 % (te meten met een hygrometer) zitten om je vloer optimaal te houden. Zit deze eronder, dan zou er vanaf 1 oktober tot 1 april (gemiddeld stookseizoen) een luchtbevochtiger in huis moeten staan.

Vilt:

Om krassen te voorkomen adviseren wij om dikke viltdoppen, plakstrippen of softwielen (voor bureaustoel) te gebruiken onder de meubels. Let op vilt slijt. Op veel verschuivende meubelen dient het vilt 1 keer per jaar vervangen te worden.

Voor verdere informatie over gebruik en verkoop van onderhoudsmiddelen, luchtbevochtiging en vilt verwijzen we je graag naar onze webwinkel www.houtonderhoud.nl