Wij zoeken collega’s!

Stuur ons een bericht

Welkom bij het leukste familiebedrijf van IJsselstein!

Parketlegcombinatie groeit en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Werken bij ons betekent dat je deel uitmaakt van een hechte familie. Dit kenmerkt zich door lange dienstverbanden. Zo lopen sommigen al meer dan 10 jaar bij ons! Ook als je de ambitie hebt om te groeien zit je bij ons goed. Je krijgt de mogelijkheid om workshops te volgen en bij te scholen en om jezelf verder te ontwikkelen.

Specialist in traditioneel parket

Kom je werken bij Parketlegcombinatie, dan maak je deel uit van de absolute top. Zo zijn we tweevoudig Nederlands kampioen, hebben we meer dan 25 jaar werkervaring en hebben we inmiddels al meer dan 4000 projecten succesvol afgerond. Houd je van gevarieerd werk, dan zit je bij ons op de juiste plek. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor allerlei soorten vloeren, renovatie en maatwerk. Benieuwd wat jij in de toekomst gaat opleveren? Bekijk dan ons portfolio.

Top team

Jong of oud, pas een jaar in dienst of al meer dan 10 jaar onderdeel van het team: samen zijn we een hechte club. We delen de liefde voor het vak en doen geregeld mee aan jaarlijks georganiseerde vakkampioenschappen. Ook zijn we altijd in voor activiteiten als een Guinness recordpoging, quickstep challenge of gewoon een gezellig uitje met branchegenoten. Kortom: met zo’n een baan en gezellig team gaat het werk nooit vervelen!